Už za necelé dva týdny k nám dorazí PC verze zajímavé „kodžimoviny” Death Stranding. Hra, kterou pohání Decima Engine od Guerrilla Games. Toto vývojářské studio se ale pokusí na PC prosadit svou vlastní hru Horizon: Zero Dawn. A nyní konečně víme, že se tam stane už příští měsíc. Konkrétně 7. srpna/augusta a stát bude 50€.

Oznámení oficiálního data vydání doprovází i PC Features Trailer, který ukazuje několik exkluzivních funkcí a možností, jež v PC verzi oproti konzolovému protějšku najdeme.

Potěší zejména odemknutý framerate a podpora ultra-širokých monitorů. Chybět nebude ani detailní nastavení grafiky, kde kromě typického nastavení rozlišení nebo vertikální synchronizace najdeme i podporu okna bez okrajů, změnu zorného úhlu (field of view) nebo nastavení rozmazání obrazu. Zajímavostí je, že nastavení všeho na medium, tedy střední kvalitu, je označováno jako „Original". Což by mohlo znamenat, že střední nastavení grafiky na PC odpovídá kvalitě konzolové verze. Nastavení jde přitom ještě zvednout o dva stupně výš.

Další nové fíčury, které trailer v rámci PC verze vyzdvihuje, jsou také: dynamické listy, vylepšené odrazy, mapování ovládacích kláves a detailní nástroje pro benchmark. Součástí kompletní edice hry jsou také samozřejmě dodatečné balíčky a příběhové DLC The Frozen Wilds.