Další díl oblíbeného simulátoru stavění, opravování a testování počítačů dorazí už za dva týdny. PC Building Simulator 2 potěší fanoušky původního dílu i technologické nadšence náročnou kampaní, se kterou si budeme lámat hlavy déle než 30 hodin.

To ale není jediná věc, ze které se můžeme radovat. Pracovat budeme moci s více než 1200 oficiálně licencovanými komponenty od více než čtyřiceti nejznámějších výrobců hardwaru, jako jsou Intel, AMD, Nvidia, ASUS, Corsair a další. K dispozici budou i další zábavné činnosti – procesor nebo grafickou kartu půjde přetaktovat a následně se budeme moct informacemi o jejich výkonu kochat v benchmarcích jako 3DMark nebo Cinebench.

U mnohých z vás věřím, že kdybyste si skládali počítač, tak byste si nechtěli vyhrát jen s onou funkční stránkou a výkonem, ale i s designem. Pokud jste přesně tento typ, tak vám PC Building Simulator 2 také udělá radost. Sestavu budete moct obohatit o RGB prvky, nasprejované nápisy nebo samolepky. A dokonce si půjde vytvořit dílnu snů, aby se vám počítače příjemně skládaly. Možnost předělání podlahy, stěn, nábytku nebo vylepení plakátů… Nic z toho chybět nebude.

PC Building Simulator 2 bude dostupný pouze na Epic Games Store, kde vychází už 12. 10. Titul bude stát 25 eur, což je v přepočtu 620 korun. Od 5. 10. bude spuštěn předprodej, v rámci něho bude o 5 % levnější. Už máte představu o počítači, který byste si ve hře rádi sestavili?