Bez velkého lákání byly v noci zveřejněny nová videa z Path of Exile: Ultimatum a Path of Exile 2. Společnost Grinding Gear Games z druhého dílu akčního RPG ukázala trailer (úplně nahoře) a hratelnost, zatímco pro fanoušky jedničky dorazí dubnová expanze.

Path of Exile 2 vypadá skvěle, leč si budeme muset na hru počkat. Zástupci studia potvrdili, že v letošním roce titul nevyjde. Vývoj nejde podle plánu a vývojáři nechtějí nic zanedbat. To znamená, že s největší pravděpodobností se Path of Exile 2 příští rok střetne s Diablem 4 od Blizzardu. To tvůrcům nevadí, podle nich je na trhu prostor pro více než jeden hack and slash titul.

V Path of Exile 2 se můžete těšit na nové prostředí, nové typy zbraní a samozřejmě na nový příběh. Důležitá je jedna věc, základy hry se nezmění, hratelnost zůstane de facto stejná a grafika bude výrazně vylepšena. To jde ruku v ruce s vydáním pouze na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Podle Chrise Wilsona je nepravděpodobné vydání na PS4 a Xbox One. Potěší cross-play mezi počítačem a konzolemi.

Abyste se do vydání Path of Exile 2 nenudili, bude studio pečovat o původní Path of Exile. Na tento měsíc je naplánována expanze Path of Exile: Ultimatum s novými výzvami, přepracovaným systémem odměn a desítkami nových položek. To vše a mnohem víc v bezplatné aktualizaci s označením 3.14 pro PC, PS4 a Xbox One.