Na opravu lobby v multiplayeru a možnost prodeje vozidel si musejí hráči ještě počkat. Právě vydaná aktualizace 1.15 nic z toho neobsahuje. Místo toho přináší tři nové automobily, rozšíření režimu Scapes a tři nové události ve Světových tratích do Gran Turismo 7.

Začneme vozidly. Ve hře nově najdete vítěze závodu 24 hodin Le Mans, model Toyota GR010 Hybrid ’21. Dále Suzuki Vision Gran Turismo a Roadster Shop Rampage.

Do sekce režimu Scapes je přidáno New Orleans. Radost jistě udělá přidání devíti dříve nedostupných singleplayerových závodů, které najdete ve třech nových kavárenských menu. Jmenují se Lightweight K-Cup, Vision Gran Turismo Trophy a Gr. 1 Prototype Series. Jde o jakési rozšíření endgame.

Ve Světových tratích nově najdete:

  • Lightweight K-Cup (Tokyo Expressway – South Clockwise, Autodrome Lago Maggiore – West End Reverse a Willow Springs International Raceway: Streets of Willow Springs)
  • Vision Gran Turismo Trophy (Kyoto Driving Park – Yamagiwa, Deep Forest Raceway Reverse a Autódromo de Interlagos)
  • Gr. 1 Prototype Series (Circuit de Sainte-Croix – C, Suzuka Circuit a Daytona Road Course)

V neposlední řadě došlo na úpravu multiplayeru, zejména trestů, vrátily se narozeninové dárky a v kavárně teď najdete 55 nových rozhovorů.