Studia Rockstar Games a Grove Street Games vydala další aktualizaci pro remasterovanou trilogii Grand Theft Auto ve verzích pro PC, PlayStation a Xbox (o Switchi se nezmiňují).

Update 1.03 přináší řadu změn a vylepšení, na které hráči dlouho čekali. Vypadá to, že se vývojáři neflákají a skutečně se snaží co nejrychleji zlepšit zážitek hráčům. Důkazem je tento patch, jenž opravuje více než sto chyb.

Seznam změn je skutečně dlouhý, ale hráče by měla nejvíce potěšit oprava četných technických problémů, včetně bugů a zlepšení stability her. Vývojáři údajně vylepšili i déšť (už by neměl být tak hustý a padat i přes střechy, uvnitř budov a staveb), přidali filmovou kameru, kterou lze aktivovat během jízdy autem, nebo umožnili vypnout bílé obrysy kolem cílů.

Řešili se také chyby v texturách a reklamách. A dočkali jsme se možnosti zapnout mlhu, jež zakryje nepěkný pohled na ohraničení herních světů. Po tom hráči hlasitě volali.

Je toho opravdu hodně. O tom vypovídá i velikost. U GTA 3: The Definitive Edition je to přibližně 5 GB. 10,5 GB by to mělo být u GTA: Vice City – The Definitive Edition a 21,6 GB u GTA: San Andreas – The Definitive Edition. Více na stránkách Rockstaru.