Oprava policistů, kteří se již nebudou objevovat za zády hráče ihned po spáchání trestného činu, přidání průzkumných policejních dronů, vylepšení ovládání vozidel a vyproštění zaseklého automobilu nebudou jediné věci, na které si posvítí patch 1.2.

CD Projekt RED slibuje, že minulý pátek ukázal pouze část změn, které aktualizace zahrne. Všechny podrobnosti o patchi 1.2 se máme dozvědět v nadcházejících dnech. To je v souladu s informaci, že jde o dosud největší patch pro Cyberpunk 2077.

Vydání opravného balíčku se očekává do konce tohoto měsíce. Hráči tak mohou být aspoň chvilku v klidu a doufat, že Cyberpunk 2077 bude brzy v lepší formě, zejména na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, kde je optimalizace velmi špatná.

Mezitím polské studio potvrdilo, že nový patch se testuje.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077: Podrobnosti o důležitém patchi 1.2

Dnes jsme se dozvěděli, že CD Projekt RED téměř po 8 letech opustil Andrzej Zawadzki. Byl hlavním designérem Cyberpunku 2077 od března/marce loňského roku (předtím junior designérem), původně se do týmu dostal jako tester a měl možnost spolupracovat na Zaklínači 3: Divoký hon a jeho dvou rozšíření.

Zawadzki ve vedoucí pozici designéra měl na starost tři týmy. Jejich úkolem mimo jiné bylo vytvoření a implementace systému craftingu.

CD Projekt RED ještě potvrdil, že příští týden je v plánu telekonference. Během ní hlavní představitelé polské firmy (Adam Kiciński, Piotr Nielubowicz a Michał Nowakowski) promluví o plánech na následující roky.

Dá se očekávat, že se dozvíme informace o dodatečném rozšiřování Cyberpunku 2077 (bezplatném i placeném), slibovaném multiplayeru a snad i o vylepšení pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na nového Zaklínače nejspíš nedojde, místo toho by se o pozornost mohl přihlásit bezplatný upgrade Zaklínače 3 pro next-gen konzole.