Fanoušci hry Fall Guys se mohou těšit na pátou sezónu, která startuje už zítra 20. 7. 2021. Tentokrát se zaměří na džungli, kterou si vývojáři ze studia Mediatonic vybrali jako nové prostředí. Těšit se můžete také na šest nových kol a v průběhu sezóny bude krátce k dispozici režim Squad, v němž se utkáte s ostatními hráči ve dvojici nebo trojici.

Dnes před začátkem páté sezóny Fall Guys se můžeme podívat na filmeček a gameplay záběry. Ještě doplníme, že se plánují exkluzivní odměny pro nový Squad mód.

Co se týče nových kol, tak jde o Treetop Tumble, Stompin' Ground, Lost Temple, Lily Leapers, Bubble Trouble u Pegwin Pool Party. Pro hrdiny Fall Guys bude samozřejmě připraveno mnoho kostýmů, které jsou tentokrát tematicky sladěné s džunglí

Přečtěte si také: Nový mód do Trackmanie je spíš Fall Guys s auty

Před časem datamineři v herních datech objevili další chystané spolupráce. Pokud jsou údaje správné, brzy se dočkáme skinů z Ratchet & Clank. Kostýmy by se mohly objevit také z LittleBigPlanet, Astro Bot a Kena: Bridge of Spirits. Kromě videoher se zdá, že se chystá také spolupráce se společností Disney na uvedení skinů z Knihy džunglí.

Fall Guys si můžete koupit ve verzích pro PC a PlayStation 4. Vývojáři mezitím pracují na verzích pro Xbox One a Nintendo Switch.