Bud Spencer a Terence Hill je velmi známá komediální dvojice, kterou můžete znát z filmů, jako je Jestli se rozzlobíme, budeme zlí nebo třeba Dvojníci. Jejich filmy jsou plné bitek, takže vůbec není divné, že hra beroucí si inspiraci z jejich společné kariéry spadá do žánru beat 'em up. Slaps nad Beans je totiž pixelová beat 'em up hra z roku 2017, kde se chopíte role Buda či Terence a pomlátíte pár zloduchů či si zahrajete nějaké ty minihry.

Nyní se po několika letech chce studio Trinity Team vrátit s pokračováním, které bude ještě větší a lepší než díl předchozí. Proto také bude třeba vybrat dostatek peněz na Kickstarteru, kam titul Slaps and Beans 2 dorazí již 16. 9. Zde bude zapotřebí vybrat minimálně 220 000 euro, díky čemuž se hra následně dostane na PC. Na ostatní platformy, včetně konzolí nové generace, se titul dostane, pokud se vybere více peněz, než je požadovaná částka.

Čeká na vás spousta dosud nedovyprávěných příběhů, hudba od Olivera Onionse, nové minihry, party mód až pro čtyři hráče a spousta dalších nových funkcí. Pokud se vybere více peněz, dokonce dojde i na dabing, o který se postarají jména jako je Michele Gammino, Tilo Schmitz a Dennis Schmidt-Foß.

V případě, že jste fanoušky prvního dílu, nebo se vám Slaps and Beans 2 zalíbilo, nesmíte si nechat ujít kickstarterovou kampaň, která začne 16. 9.