Italské studio Milestone na konec letošního roku chystá MXGP 2020, další díl motokrosových závodů s licencí FIM Motocross World Championship. S vydáním máme počítat 10. 12. na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a PC.

Zajímavá je absence Xbox Series X a Series S verze v tiskové zprávě. Majitelé nové generace Xboxu na konzoli MXGP 2020 spustí ve zpětné kompatibilitě, ale bez grafického vylepšení.

MXGP 2020 se pochlubí aktuální sezónou, kde o titul nejlepších z nejlepších bojuje 68 jezdců v kategoriích MXGP a MX2 na 19 okruzích. Jako nováček se můžete připojit k oficiálnímu týmu nebo si vytvořit svůj vlastní tým.

Přečtěte si také: MXGP 2019 je příjemnou změnou ve světě motokrosových her

Pokud vám nebudou stačit oficiální tratě, v Track Editoru můžete postavit vlastní okruhy. Vývojáři do něj zahrnuli novou funkci Heightmaps, která umožňuje replikovat konfigurace skutečných MX tratí, které jsou často vystavěné v kopcích a horách. K dispozici jsou čtyři různé typy terénu.

Multiplayerová část MXGP 2020 bude vylepšena dedikovanými servery pro bezstarostný herní zážitek, zatímco v režimu Race Director si vytvoříte vlastní online turnaje. Race Director bude přidán někdy po vydání hry.