Studio Giants Software oznámilo pokračování projektu Precision Farming v nadcházejícím Farming Simulatoru 22. První verze dodatečného balíčku Precision Farming pro Farming Simulator 19 zaznamenala velký úspěch a na PC a konzolích byla stažena milionkrát.

Precision Farming vychází z evropského programu Food Innovation Initiative, který v roce 2020 založil John Deere a financuje ho EIT Food.

NOVÉ HERNÍ FUNKCE SE ZAMĚŘUJÍ NA VYŠŠÍ UDRŽITELNOST

Zatímco původní verze obsahuje základy technologie precizního farmaření jako vzorkování půdy a proměnlivou míru aplikací a ekonomické analýzy, nové DLC pro Farming Simulator 22 zajde ještě dál. Do hry budou implementovány pokročilé technologie precizního farmaření kvůli zvýšení udržitelnosti virtuálních farem prostřednictvím využití optických senzorů. Ty umožní sníženou aplikaci herbicidů a také organických a minerálních hnojiv, což sníží dopad na životní prostředí stejně jako na skutečných polích.

Přečtěte si také: Zetor ve Farming Simulatoru 22, popravy ve Far Cry 6 a učení s Red Dead Redemption 2

NOVÍ PARTNEŘI POMÁHAJÍ ŠÍŘIT VĚDOMOSTI O MODERNÍM FARMAŘENÍ

Tento projekt má za cíl šířit povědomí o moderních zemědělských technologiích ve společnosti a začal ve spolupráci s univerzitou v Hohenheimu (Německo), univerzitou v Readingu (Velká Británie) a Grupo AN, největším obilným sdružením ve Španělsku. Letos se k projektu přidal i Ústav zvířecí reprodukce a potravinového výzkumu z Polské akademie věd, aby propagoval technologii mezi mladými farmáři ve východní Evropě.

„Spolupráce mezi všemi partnery byla fantastická a toto DLC zdaleka překročilo moje očekávání,“ komentuje Thomas Engel, vedoucí projektu v John Deere první rok projektu. Kreativní ředitel GIANTS Software Thomas Frey dodává: „Máme radost, že tento projekt pokračuje a že máme příležitost zúčastnit se tohoto důležitého podniku, abychom zdůraznili výhody technologií udržitelného farmaření.“

Nová verze DLC Precision Farming vyjde na jaře 2022 a bude zdarma pro všechny majitele hry Farming Simulator 22.

Přečtěte si také: Farming Simulator 22 s detailnějším a dynamičtějším terénem a dalšími povrchy