Proběhla aktualizace článku. Z tiskové zprávy jsme dopsali další detaily.

Americké studio Saber Interactive se práce na rozličných titulech rozhodně nebojí. Kromě vývoje portů nejrůznějších her, včetně střílečky Crysis, Halo: Combat Evolved Anniversary a Zaklínače 3 pro Switch, připravilo arkádový wrestling WWE 2K Battlegrounds, off-road simulaci SnowRunner a zombie kooperativní střílečku World War Z: Aftermath. Nyní na The Game Awards 2021 tvůrci oznámili Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Kultovní hra z produkce Relic Entertainment se dočká pokračování a na starost ho mají právě v Saberu. Zatím jsme viděli CG trailer s tím, že titul vyjde brzy na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Video ukazuje tým nezastavitelných vesmírných mariňáků, kteří se postaví hordám Tyranidů a osvobodí obléhané město, kde zuřivě bojují meči a střelnými zbraněmi. Ano, vesmírní mariňáci se opět postaví mimozemské hrozbě.

Původní hra byla hack-and-slash střílečka z pohledu třetí osoby a vyšla v roce 2011. Ve videu můžeme vidět záblesk střelby z pohledu třetí osoby, jež vypadá jako střelba ve stylu Gears of War.

Doprovodná tisková zpráva potvrdila, že jde skutečně o akci z pohledu třetí osoby. Hlavním hrdinou dobrodružství bude opět kapitán Titus, kterého ztvární Clive Standen (seriál Vikingové, Taken), a můžeme očekávat velkolepou akci, tím spíše, že se jedná výhradně o next-gen zážitek.

Pokračování kultovní akce láká na to, abyste se vžili do vesmírného mariňáka s nadlidskými a brutálními schopnostmi a všemi dostupnými prostředky zničili neúprosné hordy Tyranidů.

„Držte na uzdě hrůzy galaxie v epických bitvách na vzdálených planetách. Odhalte temná tajemství a zažeňte věčnou noc, abyste dokázali svou konečnou věrnost lidstvu,“ dodává.