Blizzard opět své fanoušky nepotěšil. Vydání dvou očekávaných her od této společnosti, Overwatch 2 a Diablo 4, se kterými se počítalo na příští rok, bylo odloženo.

Ačkoli nebylo přímo řečeno, že až na rok 2023, rozhodně to vyplývá z oficiálních slov během prezentace pro investory. V ní bylo zmíněno následující:

Ačkoliv máme stále v plánu, že příští rok dodáme od Blizzardu značné množství obsahu, tak máme nyní v plánuje pozdější vydání Overwatch 2 a Diablo 4, než se původně plánovalo.

Jedná se o dva z nejočekávanějších titulů ve [videoherním] průmyslu a naše týmy v posledních čtvrtletích udělaly velký pokrok v jejich dokončení. Věříme však, že když týmům poskytneme trochu času navíc na dodělání a další rozvoj jejich tvůrčích zdrojů, které budou tituly podporovat i po uvedení na trh, zajistíme, že tyto tituly potěší a zaujmou své komunity na mnoho let dopředu.

I přesto, že je možné, že jeden či oba tituly ještě vyjdou v roce 2022, určitě k tomu dojde až někdy ke konci. Novinář Jason Schreier na svém Twitteru zároveň potvrzuje slova jednoho z nových šéfů společnosti, který za důvod k odkladům označuje především změny ve vedení, což by rozhodně souhlasilo.

Připomeňme si, že původního prezidenta společnosti, J. Allena Bracka nahradili Jen Oneal a Mike Ybarra. Z vývojového týmu Overwatch již před několika měsíci odešel hlavní designér Jeff Kaplan a v rámci žaloby Blizzardu státem Kalifornií odešel dobrovolně i výkonný producent Chacko Sonny. Diablo 4 naopak přišlo o herního ředitele Luise Barrigu a hlavního designéra Jesseho McCreeho.