Tvořivé hry, případně editory v nich, jsou dobrým místem, kde nechat hodiny času. Člověk může dát volnou ruku své fantazii, často se u toho uvolní. A když se najde opravdu takový ten hračička či přímo partička nadšenců, výsledky dlouhodobé práce způsobují nejednu lidskou bradu na úrovní koberce. V Garry's Mod se dají vytvářet žertíky, v Minecraftu se dá vytvořit pomalu celý svět Her o trůny. Zkrátka hráčská tvořivost je fantastická.

Nyní to potvrdil i kanál YouTube Un-Break-Able, na němž se objevilo, řekněme amatérské promo video pro ostrov ze seriálu Ztraceni, jenž byl přetvořen skrze Arcade editor pro Far Cry 5. Ztraceni jsou seriálový kult, tudíž i tento příspěvek jistě potěší spoustu fanoušků seriálového megahitu. Tvůrce se omlouvá za menší velikost mapy, jelikož je limitován editorem jako takovým. Nicméně se snažil přetvořit ostrov co nejvěrohodněji a vyhlíží Vietnam DLC, díky němuž do hry přidá, jak doufá, zeleň z jungle, včetně palem či mangovníku. 

Mapa byla nahrána na PS4 s názvem LOST TV Series. Tvůrce má naděje v to, že Ubisoft časem rozšíří funkce editoru. Posléze by se z mapy mohl stát skvělý prostor pro nějaký ten battle royale mód. Údajně.