Mike Nash je známý především díky své práci na velice úspěšné hře od Guerrilla Games, kterou znáte pod názvem Horizon Zero Dawn. Zde pracoval jakožto hlavní designér, který dal vzniknout většině mechanických stvoření, na než v průběhu hry narazíte. Určitě mi dáte za pravdu, že právě tato stvoření formují svět Horizon Zero Dawn, a zároveň ukazují, jak talentovaný Nash byl.

O smrti Nashe informoval na svém Twitteru jeho bývalý kolega Gavriil Klimov. Ve svém příspěvku zmiňuje, jak moc byl Nash oddaný své práci.

„Mike Nash byl pracovitý jedinec, který vynaložil hodiny na to, aby se zlepšil a pokusil se udělat tu nejlepší možnou práci. Mike nás bohužel opustil a zemřel. Chtěl bych, aby si ho CG a umělecká komunita pamatovala především pro jeho odkaz vynikající vizuální 3D práce.“

Dále v příspěvku narazíte i na dosud nespatřené designy z Horizon Zero Dawn. Mezi nimi naleznete skulpty zbraní, předmětů, a dokonce i některá mechanická stvoření ikonická pro tuto hru.

K tomu vše byl na stránce ArtStation založen profil jakožto památka na uctění Nashova odchodu. Zde naleznete různé jeho práce, na kterých pracoval v průběhu svého života. Je jen škoda, že už se od něj žádných dalších prací nedočkáme, jelikož Nash byl pro videoherní svět opravdu velkým přínosem.