Microsoft se pochlubil s hrami, které si během nadcházejícího měsíce budou moci stáhnout předplatitelé Xbox Live Gold. Bohužel nabídka opět není žádné terno a vše nasvědčuje tomu, že americká společnost rezignovala na shánění pořádných her a soustředí se zejména na službu Xbox Game Pass.

V rámci předplatného Xbox Live Gold nebo Xbox Game Pass Ultimate si budete moci knihovnu obohatit o čtyři hry. Dvě jsou určeny pro Xbox One a zbývající dvě pro Xbox 360 s tím, že díky zpětné kompatibilitě fungují i na Xboxu One.

V průběhu celého měsíce bude nabízen open-world survival titul Portal Knights (Xbox One) s komiksovou grafikou a velkým dobrodružstvím ve fantasy světě. Na začátku hry si vytvoříte svou postavu.

Přečtěte si také: Arzenál Xboxu pro novou generaci - Indian Now!

Majitelé Xboxu 360 (i Xboxu One) si zase od poloviny měsíce mohou knihovničku obohatit o sci-fi akci Red Faction 2, která se odehrává na Marsu v roce 2080, pět let po událostech v Red Faction.

Dále tu motokros MX Unleashed z éry Xboxu 360 a 3D bojovku Override: Mech City Brawl s možností lokálního síťové hry, online režimu jeden na jednoho, kooperace pro čtyři nebo samostatné kampaně. Každý mech má vlastní herní styl, speciální techniky a zakončovací údery.

  • Portal Knights (Xbox One) - od 1. do 31. 8.
  • Override: Mech City Brawl (Xbox One) - od 16. 8. do 15. 9.
  • MX Unleashed (Xbox 360, Xbox One) - od 1. do 15. 8.
  • Red Faction 2 (Xbox 360, Xbox One) - od 16. do 31. 8

Srpnové hry pro PlayStation Plus byly odhaleny nedávno. Sony vybrala Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered a multiplayerovou party novinku Fall Guys: Ultimate Knockout.