O takzvané Season Three pro multiplayerovou složku Modern Warfare - tedy i nedávno vydaný Warzone - víme už dlouho a začalo se na ni před pár dny lákat. Z nedávných úniků jsme se navíc dozvěděli i o několika konkrétních věcech, na než se můžeme těšit, a ty nyní byly pomocí traileru a roadmapy oficiálně potvrzené.

Z toho, co víme již z dřívějška, jde konkrétně o následující: dvě nové mapy - Talsic Backlot z původního Modern Warfare a Havoc Sawmill, v datech pojmenovaná jako Village, která má být úplně nová, nikoliv předělávka mapy Village z Modern Warfare 3, jak se předpokládalo.

Dvě nové zbraně - poloautomatická puška SKS a pistole Renetti

Noví operátoři - Alex z kampaně hry a dvě zcela nové postavy Ronin a Iskra.

Dříve také byl v datech odhalený mód pro Warzone, který přidá hraní ve skupině o čtyřech. I ten bude součástí třetí sezóny.

Pokud jde o úplné novinky, o kterých jsme předtím nevěděli, tak nás při dnešním spuštění čeká ještě třetí „nová” mapa, a to Aniyah Incursion. Pravděpodobně půjde o menší verzi Aniyah Palace, která je exkluzivní pro módy 10v10 a Ground War.

V neposlední řadě se můžeme těšit na možnost nasazovat skiny na naše vozidla.

Během průběhu celé sezóny, která bude trvat od dnešního dne, resp. jejího začátku, 55 dní, se pak ještě dočkáme dalších věcí. Již zmíněných nových operátorů Ronina a Iskry a kromě nich také dalších dvou map. Hardhat pro klasické multiplayerové módy, která bude pravděpodobně předělávkou stejnojmenné mapy z Modern Warfare 3, a Aisle 9 pro Gunfight, která naopak vypadá, že se bude odehrávat v prostředí klasické mapy Atlas Superstore.

Čekají nás také minimálně tři nové módy. Gun Game Reloaded a Reinfected Ground War pro klasický multiplayer a Scopes & Scatter Guns pro Warzone, což bude pravděpodobně dříve uniklý mód pouze s odstřelovacími puškami a brokovnicemi.

Těšit se také můžeme na třetí novou zbraň, která bude podle obrázku patřit do skupiny LMG, a také nové funkce Gunsmith Customs. To bude pravděpodobně dříve slibovaná možnost kombinování jednotlivých unikátních skinů, resp. blueprintů.

Samozřejmě také došlo na nový Battle Pass, v němž jsou první dvě nové zbraně obsažené zdarma na určité úrovni.