Adventura Sherlock Holmes: Chapter One je prequelem příběhu známého detektiva. Studio Frogwares staví hru na příběhu mladého, naivního a arogantního Sherlocka, jenž se snaží vyřešit smrt své matky.

Hra nebude držet hráče za ručičku. Sami se budete moci rozhodnout, jak k jednotlivým případům na exotickém a nebezpečném ostrově ve Středomoří budete přistupovat. Po ruce budete mít svého přítele Johna Watsona a připravit se máte, že v 19. století zažijete politickou korupci, kriminalitu, podvody a násilí.

Přečtěte si také: Sherlock Holmes se v nové detektivce vrací na samotný začátek

Vývojáři postupně do světa pouští pár detailů. Tentokrát přinášejí odpovědi na důležité otázky. Thrillerová detektivka se bude skládat z pěti hlavních úkolů. Jejich dokončení bude trvat 12 až 15 hodin. Tvůrci připravují více než 30 vedlejších úkolů. Společně s nimi vám dokončení všech výzev a průzkum ostrova má zabrat 40 až 50 hodin herního času.

Všech pět hlavních případů má různé výsledky v závislosti na vašich rozhodnutích, stejně jako v Sherlock Holmes: Crimes and Punishments. Dokonce můžete obvinit nesprávnou osobu ze zločinu. Důležité je, že si budete moci svobodně vybírat mise.

Do hry se vrací převleky. Celá řada převleků vám umožní získat si důvěru dalších skupin, které vám poskytnou nové informace. Využít můžete vousy, klobouky, paruky, kompletní oblečení a další předměty. Díky nim se Sherlock dostane i do uzavřených oblastí.

Sherlock Holmes: Chapter One vyjde v letošním roce na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Steam uvádí české titulky. Očekáváme je i na konzolích.

NOVÉ ARTWORKY