Pokud jste po 16 letech čekání na pokračování hry Vampire: The Masquerade – Bloodlines doufali, že to letos konečně vyjde, tak mám pro vás velmi špatnou zprávu. Vydavatel Paradox Interactive a vývojáři z Hardsuit Labs totiž oznámili, že se Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 v průběhu tohoto roku nedočkáme a budeme muset vydržet až do roku 2021, samozřejmě za předpokladu, že se nebude konat další odklad, což není zas tak nepravděpodobné.

Co na to všechno říkají fanoušci? No, vzhledem k tom, že na hru čekají už dlouhých 16 let, tak si na čekání celkem zvykli a jeden další rok pravděpodobně přežijí. Navíc jsou rádi, že důvodem onoho odkladu je pouze to, že si vývojáři vzali více času, aby nám dodali co nejlepší možnou hru, která bude plnohodnotným nástupcem původního Bloodlines. Kromě přibližného data vydání a důvodu odložení hry, příspěvek na Twitteru slibuje, že se další informace ohledně data vydání a dalších změnách organizace dozvíme v následujících měsících.

Přečtěte si také: Autoři Weird Westu chystají odlišné akční RPG

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 by mělo dorazit na konzole nové generace PS5 a Xbox Series X, ale zároveň bychom se ho měli dočkat i na PS4, Xbox One a PC. Nezbývá nám tak už nic jiného, než čekat.