Minulý měsíc obdrželi předplatitelé Xbox Live Gold závody TT Isle of Man a horor Call of Cthulhu pro Xbox One a Fable Heroes a Star Wars Battlefront pro Xbox 360 (a Xbox One díky zpětné kompatibilitě). V nadcházejícím měsíci Microsoft pro současnou generaci Xboxu nabídne kompletní sezónu příběhové adventury Batman: The Enemy Within od Telltale Games a dobrodružství Shantae: Half-Genie Hero, zatímco na X360 to bude Castlevania: Lords of Shadow 2 a Sonic Generations.

Batman: The Enemy Within – The Complete Season se skládá z pěti epizod, ve kterých se vrátíte do ulic Gothamu a jako Batman a Bruce Wayne budete čelit Riddlerovi a řešit vztahy s dalšími postavami. Shantae: Half-Genie Hero je zase 2D plošinovka, ve které budete v kůži dívky cestovat exotickým světem, vyhýbat se překážkám a bojovat s nejrůznějšími nepřáteli.

Akční adventura Castlevania: Lords of Shadow 2 z předešlé generace konzolí se řadí mezi průměrné hry. Pokud ale máte chuť zahrát si za Draculu a pokusit se porazit Satana, tak je to ideální šance. Navíc si užijete středověk i moderní dobu a závěrečné, dramatické zúčtování dobra a zla.

Sonic Generations není nutné ani moc představovat. Plošinovka z roku 2011 je zábavná i dnes a modrý ježek zkrátka funguje za všech okolností. Navíc hráči si tenhle díl hodně pochvalují.

Kdy budou hry dostupné

  • Batman: The Enemy Within – The Complete Season od 1. do 31. března pro Xbox One
  • Shantae: Half-Genie Hero od 16. 3. do 15. 4. pro Xbox One
  • Castlevania: Lords of Shadow 2 od 1. do 15. 3. pro Xbox One a Xbox 360
  • Sonic Generations od 16. do 31. 3. pro Xbox One a Xbox 360