Letos na podzim si zahrajeme Call of Duty: Modern Warfare 2, pokračování měkkého restartu Modern Warfare z roku 2019. Vývoj má na starost studio Infinity Ward, které se připravuje na oznámení. Nově zveřejnilo oficiální logo hry s dodatkem, že přichází nová éra série. Brzy by mělo dojít k plnohodnotnému odhalení titulu.

Dle spekulací se má příběhová kampaň točit kolem amerických speciálních jednotek bojujících proti kolumbijským drogovým kartelům. Zdroje serveru VGC tvrdily, že půjde o drsnější pojetí kampaně Modern Warfare 2019 a nabídne větší množství bojů na blízko a složité rozhodování.

S Modern Warfare 2 údajně dorazí i nová mapa pro Warzone, šlo by tedy o třetí novou mapu do bezplatných battle royale bitev. Tato mapa má nabídnout i třetí režim Modern Warfare 2, jenž je popisován jako kombinace PvP a PvE (něco jako Hazard Zone v Battlefieldu 2042).

Ještě připomeňme, že v roce 2023 si má dát Call of Duty pauzu a vývojáři mají dostat více času, aby mohli přinést očekávané změny. Rok 2023 tak má být prvním rokem po téměř dvaceti letech, kdy nevyjde nový plnohodnotný díl této série. Místo něho by ale mělo dorazit Warzone 2.