V Rockstar Games pokračují v opravě nepovedené definitivní edice Grand Theft Auto, která koncem loňského roku přinesla remastery GTA 3, GTA: Vice City a GTA: San Andreas na moderní platformy.

Známe studio oznámilo, že Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition obdrží další aktualizace. Naposledy patch vyšel v listopadu, opravil více než 100 chyb. Vypadá to, že tímto prohlášením chtěli vývojáři uklidnit hráče. Ti si dlouhodobě stěžují na nedostatek oprav.

Nové patche máme očekávat příští týden na všech platformách. „Vážíme si trpělivosti a podpory komunity,“ uvedl Rockstar na sociální síti Twitter. Informace o aktualizaci bohužel neznáme. Doufejme, že toho opraví co nejvíce.

Na remastery GTA se po vydání snesla velká kritika za velké množství chyb a různé další nedokonalosti, včetně špatné grafiky. Patch v listopadu mnoho z toho opravil, ale stále není GTA: The Trilogy - The Definitive Edition v ideální kondici. Hráči nechápali, jak v tomhle stavu mohla hra projít. Tady je nutné dodat jednu věc; vývoj remasterů neměl na starost Rockstar, ale studio Grove Street Games. Mezitím vznikají remastery pro Android a iOS.

I přes kritiku, špatné recenze a žalostný stav se trilogii dařilo. Dle společnosti Take-Two měla výrazně překonat očekávání. Není ale jasné, kolik se prodalo.

Více o stavu her v den vydání se dozvíte z naší recenze: