6. 4. letošního roku bude Oddworld: Soulstorm dostupný pro předplatitele PlayStation Plus ve verzích pro PS4 a PS5 (a také pro PC přes Epic Games Store). Pokud máte rádi krabičky, tak si budete moci vybrat Day One u sběratelskou edici. Jen musíte počítat s tím, že takto nové dobrodružství Abeho dorazí až 6. 7.

Day One edice obsahuje exkluzivní steelbook. Sběratelská edice láká na speciální krabičku, standardní verzi hry, steelbook, figurku Abeho o velikosti 22 centimetrů, 160stránkový artbook, klíčenku Mining Company, tetování na zápěstí, samolepky Ancient Mudokon Tribal a tři artworky.

Obě edice mají nabízet vybrané obchody a u obou ještě bude exkluzivní digitální obsah v podobě soundtracku a digitálního artbooku.

Oddworld: Soulstorm je podle vývojářů největší a nejodvážnější pokračování akční plošinovkové adventury. Hráči se znovu vžijí do kůže Abeho. Ten se tentokrát ocitne v čele svého kmene a bude bojovat za svobodu. Příběh začíná tam, kde v New 'N' Tasty skončil. Abe prošel mohutnou transformací – z nevědomého mudokanského kolečka glukkonského megakorporátního soukolí, které ho málem pohltilo, se nečekaně proměnil v hrdinu, který povstane a stane se plamenem naděje. Očekávat máte herní dobu okolo 20 hodin.

Přečtěte si také: Souhrn novinek z Future Games Show: Spring Showcase