Pokračování nesnadného příběhu Abeho si můžete vychutnat s českými titulky. Plošinovka obdržela dodatečné české titulky v poslední aktualizaci. Jejich existenci mohu potvrdil na PlayStationu 5 a PlayStationu 4. Pokud ještě není v PC verzi, tak by měla být v dohledné době k dispozici i tam.

Překlad připravil Pavel „Mondy“ Mondschein, který vedl lokalizaci mnoha her, včetně Metro: Last Light a Thief.

Akční dobrodružnou plošinovku Oddworld: Soulstorm si můžete koupit digitálně. Pokud máte raději fyzické verze, tak pro PS5 a PS4 budou dostupné tři edice od 6. 7. 2021: Standardní, Day One s exkluzivní embosovanou plechovou krabičkou a Sběratelská. Ta navíc obsahuje 22centimetrovou figurku Abea snažícího se proklouznout kolem nepřátel, 160stránkový prémiový artbook od Pix'n Love, exkluzivní embosovanou plechovou krabičku, dočasné nalepovací Abeovo tetování, sadu kmenových samolepek, klíčenku těžební společnosti SoulStorm Mining Company a tři obrázky.

K včasné předobjednávce pak získáte také původní digitální herní soundtrack a 50stránkový digitální artbook od Pix'n Love.

Přečtěte si také: Mashinky mají od základu přepracovaná města

„Oddworld: Soulstorm je větší, drsnější a odvážnější pokračování proslulé videoherní série a zároveň i druhý díl nové pentalogie započaté hrou Oddworld: New 'n' Tasty. Ujměte se opět role Abea, krajně neobvyklého mudokonského hrdiny, který nechtěně vyvolal povstání a teď mu nezbývá než vést své bratry Mudokony na cestě za svobodou,“ dočteme se v popisku hry.

ZAMÍŘÍ HRA NA KONZOLE XBOX?

Oddworld: Soulstorm může vyjít na konzole Xbox. Dosud nepotvrzené verze hry pro Xbox One a Xbox Series X/S zmiňuje ratingová organizace ESRB. Xbox One verze se objevila také v Brazílii.

Původně Oddworld: Soulstorm vyšel 6. 4. 2021 na PC (přes Epic Games Store), PlayStation 5 a PlayStation 4. Současně byla hra zdarma dostupná pro předplatitele PS Plus, ovšem pouze ve verzi pro PS5.