Očekávaná aktualizace Beyond pro No Man’s Sky přináší spoustu novinek a hlavně rozšířené funkce pro multiplayer.

Podle Hello Games je aktualizace Beyond sloučením třech updatů do jednoho. První novinka jsou nové a rozšířené funkce pro multiplayer, včetně sociálních funkcí. Zatím však není jasné, jak přesně bude tento nový online zážitek vypadat, či jak změní hru.

Výkonný ředitel hry Sean Murray řekl Polygonu: “Aktualizace zahrnuje radikální nový společenský a multiplayerový zážitek, který umožňuje hráčům se kdekoli ve vesmíru setkávat a hrát spolu. I když budou nyní hráči spojení tak, jako nikdy předtím a přijde několik nových online prvků, nepovažujeme No Man’s Sky za MMO, dále se zmínil, že hra nebude vyžadovat předplatné a taktéž nebude obsahovat mikrotransakce a aktualizace tak bude zdarma pro všechny stávající hráče.

Druhou hlavní součástí aktualizace bude přidání podpory pro VR. Tato funkce bude k dispozici v jakékoliv části hry, včetně multiplayeru, kde hráči budou moci hrát spolu ve VR a to i s hráči mimo VR.

Prozatím to jsou jediné části aktualizace Beyond, které Hello Games odhalily. Lze předpokládat, že se v brzké době dozvíme více, jelikož aktualizace bude zdarma spuštěna 14. srpna.