Oblíbená off-road simulace SnowRunner (s českými titulky) začíná pátou sezónu, která zve hráče do dvou nových map zasazených do kopcovité Rostovské oblasti v Rusku. Tou se budou muset prodrat, aby obnovili provoz továrny Tatry, jejíž součástí jsou i zkušební okruhy. Areál továrny obklopuje divoká příroda, dvě opuštěné vesnice a stará rezervace.

Jakmile obnovíte provoz továrny, odemknou se vám dvě nová vozidla značky Tatra: Tatra Force a Tatra Phoenix. V obou případech se jedná o osmikolové „trhače silnic“.

Součástí páté sezóny nazvané Build & Dispatch, kterou získáte s Year 2 Passem, je nová bezplatná aktualizace s vychytávkami pro všechny hráče. Immersive Mode vám umožní prožít hru s minimalistickým uživatelských rozhraním a zažít tak závan čerstvého vzduchu nebo novou úroveň výzvy.

Hodit se budou dynamické rampy usnadňující nakládání vozidel při hlavních misích. Matadory zase potěší nový systém pozvánek (založený na kódu) a matchmaking systém s podporou cross-play na PC. Je jedno, zda máte hru na Steamu, Microsoft Store nebo Epic Games Store. V budoucnu se cross-play rozšíří i na konzole.

Podívejte se na trailer úplně nahoře, který vám vše potřebné ukáže.