Fanoušci Kaoa skáčou radostí! Společnost Tate Multimedia po řadě spekulací, které zmiňovaly nový díl nebo remaster trilogie, oznámila vývoj úplně nové hry Kao the Kangaroo. Na hráče čeká nový příběh, nové výzvy, noví nepřátelé, krásnější vizuální efekty a mnoho dalšího.

To je prozatím vše, co o novém dobrodružství Kao the Kangaroo víme. Brzy uvidíme první záběry, abychom se přesvědčili, jak bude oblíbený vačnatec s boxerskými rukavicemi vypadat a co vše nabídne. V současné době neznáme ani cílové platformy.

První díl této klasické barevné 3D plošinovky slaví dvacáté výročí. Za tu dobu se prodalo více než 700 000 maloobchodních kusů po celém světě. Ano, nejsou to miliony, ale Kao má spoustu fanoušků (dokonce i u nás v redakci – Fiola), kteří na začátku roku 2019 zahájili iniciativu označenou hashtagem #BringKaoBack s cílem přesvědčit tvůrce, aby se jejich oblíbená postavička vrátila na moderních platformách.

Odpovědí od vývojářů bylo vydání remasterovaného Kangaroo: Round 2 na Steamu. Hru si můžete do knihovny přidat zdarma. Stačí tak učinit do 15. 6. a hra je vaše napořád.

  • Kao the Kangaroo (2000) - Dreamcast, PC
  • Kao the Kangaroo: Round 2 (2005) - PS2, Xbox, Gamecube, PC
  • Kao Challengers (2005) - PSP
  • Kao the Kangaroo: Mystery of the Volcano (prosince 2005) - PC