Po oznámení data vydání Diabla Immortal pro chytré telefony a PC přichází další zprávy od Activisionu Blizzard. Společnost se rozpovídala o vývoji netrpělivě očekávaného Diabla 4 a potvrdila, že chystá představení Call of Duty: Warzone 2 a mobilního Warcraftu.

Oznámit Diablo 4 v roce 2019 se ukázalo jako předčasné. Pokračování známého a oblíbeného akčního RPG titulu nebylo zdaleka připraveno. Teď je ale vše na mnohem lepší cestě, vývoj pokračuje dobře a dostal se do fáze, kdy probíhá interní testování v rámci firmy.

To Overwatch 2 má před sebou velkou věc, už zítra začíná uzavřené testování kompetitivního multiplayeru ve verzi pro PC. Psali jsme o něm zde.

Activision vzápětí potvrdil, že letos chce oznámit Call of Duty: Warzone 2. To v době, kdy začaly ve studiu Infinity Ward přípravy na představení Call of Duty: Modern Warfare 2, pokračování měkkého restartu Modern Warfare z roku 2019. Jde o dosud nejúspěšnější CoD.

„Nový free-to-play zážitek Warzone, který vzniká od základu společně s prémiovou hrou, obsahuje převratné inovace, které budou odhaleny později v tomto roce,“ dodává Activision. To se shoduje s dřívějšími informacemi od insiderů, že Warzone 2 je stavěno na novém enginu stejně jako MW2 a prý bude pouze pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

To Modern Warfare 2 označuje Activision za nejpokročilejší zážitek v historii série.

Pokud hrajete na mobilech, tak se můžete těšit na Warcraft Mobile. Oznámen bude v následujících týdnech. Dříve Blizzard uváděl během května, což zdá se hodlá dodržet. Zatím ale nevíme, na jaký žánr s tímto zážitkem tvůrci cílí.