Studio Infinity Ward se rozhodlo pozměnit betu multiplayeru Call of Duty: Modern Warfare. Zatímco o právě proběhnutém víkendu testovali majitelé konzole PlayStation 4 s předobjednávkou hry především Gunfight určen pro zápasy 2v2, tak o nadcházejícím víkendu se dostane na mnohem větší bitvy v rámci Ground War pro 64 hráčů - 32v32.

Ground War bude možné vyzkoušet na nové rozsáhlé mapě nazvané Karst River Quarry od 21. září, to v rámci dominance, kdy musíte na mapě získat a ubránit pět bodů. O slovo se přihlásí nejen dobře vyzbrojená pěchota, ale také tanky, vrtulníky a další vojenská technika.

Další důležitou novinkou ve druhé fázi bety je podpora cross-play, což znamená, že se všichni hráči sejdou na jednom serveru, bez rozdílu platformy.

Rozpis nadcházejícího testu

  • 19. až 23 září - veřejná beta na PS4
  • 19. až 20. září - PC a Xbox One beta s klíčem z předobjednávky hry
  • 21. až 23. září - veřejná beta na PC a Xboxu One

Dosavadní test na hráče zapůsobil a komunita se začíná na měkký restart Call of Duty: Modern Warfare těšit. Zároveň jsou ale hráči zvědaví, jak se hra změní v bitvách pro 64 lidí. Vývojáři už stihli přislíbit, že do plné verze předělají mini-mapu i ukazatel dostupných modifikací pro jednotlivé zbraně - abyste byli upozorněni, že máte k dispozici nové položky pro úpravu zbraně.

Call of Duty: Modern Warfare vyjde 25. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.