V předchozích měsících jsme měli možnost se detailněji seznámit s jednotlivými hrdiny Gotham Knights. Trojici v podobě Robina, Nightwinga a Red Hooda doplňuje Batgirl, která bude se zbytkem rodiny chránit rozsáhlý Gotham City před zločinci.

Barbara Gordonová je speciálně trénovaná bojovnice a zkušená počítačová kodérka a hackerka. Do týmu rytířů přináší svaly i mozek. Pomocí své typické zbraně, tonfy, spolu s divokou kombinací kickboxu, capoeiry a jiu-jitsu dokáže Batgirl rychle sundat mocné nepřátele dvakrát větší, než je ona. S novými i starými nebezpečími na obzoru je Batgirl odhodlanější než kdy jindy udržet Gotham v bezpečí a ochránit město před upadnutím do chaosu.

Rodina bude čelit starým i novým padouchům (zatím byl potvrzen Mr. Freeze). Kdo se určitě neobjeví, tak je Joker. Nemesis Batmana v Gotham Knights vůbec nebudete, stejně tak samotný Temný rytíř. Ten je skutečně mrtvý a zůstane mrtvý až do konce hry.

Otázkou zůstává, jak to bude se společnicí šíleného klauna. Přítomnost Harley Quinn nechtějí vývojáři potvrdit, ale ani vyvrátit. Místo toho kreativní ředitel Patrick Redding pro Gamesradar potvrdil superpadoucha Riddlera alias Hádankáře.

Na Gotham Knights se můžete těšit 25. 10. letošního roku, kdy vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Verze pro PlayStation 4 a Xbox One byly před časem zrušeny.