Když došlo na oznámení vývoje nového Zaklínače a faktu, že studio CD Projekt RED vyměnilo svůj proprietární REDengine za Unreal Engine 5 od Epic Games, samozřejmě se začaly množit dotazy fanoušků, zda bude PC verze exkluzivitou pro Epic Games Store. Ne každá hra, která využívá Unreal, musí být nutně exkluzivitou pro obchod a stále zoufale nedodělaný launcher Epicu. Stačí se podívat na hru S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, která vyjde i na Steamu. Ale jelikož CD Projekt RED hovoří o navázání strategického partnerství s Epicem, jistá nejistota ohledně dostupnosti projektu je určitě na místě. Naštěstí je ale zbytečná.

Vývojáři nedlouho po odhalení nového Zaklínače odpověděli na dotaz fanouška na Twitteru s tvrzením, že nemají v plánu, aby byla chystaná hra exkluzivní pro jediný obchod. Sice neupřesnili, kde všude bude nakonec další Zaklínač na PC k dostání, ale jedno je jisté - žádná exkluzivita pro jeden obchod, takže žádná exkluzivita pro Epic Games Store. Věříme tedy, že se dá s relativní jistotou počítat minimálně s možností výběru mezi obchodem Epicu a GOG.com, spadajícím do rodiny CD Projektu, kam patří i CD Projekt RED.

Stále ale platí, že zárukou co největšího výdělku v rámci PC je Steam, přičemž Epic Games Launcher je rozvíjen tak hlemýždím a zoufalým tempem, že bude nejspíš trvat ještě řadu let, než ho budeme moci považovat za opravdu konkurenceschopnou službu. Ani sebevětší množství exkluzivit bohužel nezmění skutečnost, že z hlediska technické stránky a množství funkčních featur je nyní Epic Games Store zhruba na úrovni, na níž byl Steam někdy v roce 2010. Tudíž se dá předpokládat, že pokud v tom CD Projektu RED nikdo a nic nezabrání, nevynechá ani Steam.