Tohle asi překvapí málokoho. Očekávaný remake Final Fantasy 7, který dnes vyšel, byl sice dodnes oficiálně oznámený pouze pro PlayStation 4, ale jenom jako časová exkluzivita. Xbox One verze hry se dala očekávat téměř automaticky, s verzí pro PC to bylo trochu těžší. Poslední díly se sice na PC objevily, ale ta naprostá jistota tu zkrátka nebyla. Jak to tak ale vypadá, po skončení roční exkluzivity 10. dubna 2021, se hra objeví na obou dalších platformách, tedy jak Xbox One, tak PC.

Nově vydaný trailer, v němž producent hry Yoshinori Kitase svůj nový projekt krátce představuje za pomocí několika ukázek a slov pro fanoušky, ovšem přímo-nepřímo PC verzi potvrzuje. Na začátku je totiž vidět krátký disclaimer oznamující, že jsou následující záběry pořízené z PC verze hry. Lze tak vlastně do jisté míry říct, pokud přeženeme, že jde o trailer pro PC verzi a co od ní můžeme očekávat po stránce vizuálu.

V zásadě je tak dobré mít konečně černé na bílém, že se za ten rok dočkáme i PC verze a zároveň mít alespoň nějaké první ukázky. Ty by se sice velmi snadno daly zaměnit za záběry z PS4 verze, taková odlišnost v té grafice zase není (a komprese na YouTube spolu s rozlišením 1080p tomu nepomáhá), ale princip zůstává stejný.