Marvel's Avengers od Crystal Dynamics (tvůrci Tomb Raider) je pro mnohé poněkud… řekněme sporným projektem. Řadu lidí nadchl a hře se nedá upřít poměrně precizní práce s licencí Marvelu, ale spoustě hráčům tam zkrátka něco chybí a nevypadá to úplně podle jejich představ. Na to, jak to vlastně dopadne ve finále, si budeme muset počkat na vydání. Do té doby se ale snaží vývojáři na hru nalákat novým trailerem.

Ten vcelku zběžně ukazuje, o čem tato hra je. Po stránce příběhu i hratelnosti. O příběhu už víme, že se se týmové jádro Avengerů (Iron Man, Kapitán Amerika, Hulk, Thor a Black Widow) rozpadne a k jejich opětovnému složení dopomůže Ms. Marvel. O hratelnosti zase víme, že půjde o akční bojovku z pohledu třetí osoby až pro čtyři hráče. Trailer ovšem dává trochu lepší pohled na rozdělení misí (na čistě singleplayerové a poté kooperační), možnosti úprav postavy, vylepšování výbavy a perků a samozřejmě změna vzhledů a skinů.

Marvel's Avengers přinášejí filmový příběh, spolu s vysokooktanovou akcí, která proslavila Crystal Dynamics. Hra přinese pravidelné aktualizace obsahu a zavede hráče na epickou výpravu, která bude trvat několik let. Tato hra představuje budoucnost značky Avengers,” láká oficiální popis hry.

Uvidíme tedy, co z toho nakonec vyleze. Hra vyjde pro PC, PS4 a Xbox One 4. 9. 2020.