Další díl basketbalové série od 2K vychází už brzy a proto byl odhalen nový trailer s podtitulem MyTEAM. Skládání vlastního týmu není v sérii žádnou novinkou, tentokrát se však dočkáme spousty nových způsobů jak hráče a herní měnu získat. 2K se totiž rozhodlo, že do hry přidá pár hazardních her, které se rozhodli z nějakého důvodu v traileru zvýraznit reakcemi skutečných hráčů. Vypadá to skoro, jako kdyby si mysleli, že hráči toto ve hře chtějí.

Co se ve hře vlastně ale objeví? Krom klasického získávání karet ve stylu otevírání balíčků (lootboxů) se přidají i "ball dropy" (představené už v minulém díle), hrací automaty a kola štěstí. V podstatě vše, co najdete v reálném kasinu. Podobu hracího automatu vyzkoušelo 2 roky zpět i NFS Payback a je nutno říci, že tato novinka se komunitě vůbec nelíbila. Zde se však 2K rozhodlo, že zasadí do hry hrací automat, který si na nic nehraje a i vypadá jako skutečný hrací automat. K tomu přihodilo také kolo štěstí, u kterého jsou šance na dobrou výhru také jistě upraveny na minimum, a rozhodlo se hře dát certifikát PEGI 3, který kupodivu prošel. I přestože se ve hře vyskytuje nefalšovaný digitální gambling.

Je také zajímavé podívat se na trailer pro předchozí díl – 2K19 a porovnat kolik času bylo věnováno záběrům ze skutečného gameplaye a kolik těm z hazardních her. Když se poté podíváte na letošní trailer, nejspíše si rychle uvědomíte rozdíl v přístupu 2K ke hře.

Jestli jste fanoušky série, hodláte tento přístup 2K podporovat nebo raději tento díl vynecháte?