Witchfire, temná fantasy rogue-lite střílečka od tvůrců Bulletstormu a Painkillera z polského studia The Astronauts, se pomalu, ale jistě blíží. Nedávno jsme se sice dočkali odkladu předběžného přístupu, jenž bude nejprve dostupný pouze přes Epic Games Store, ale nyní je projekt zase o něco blíž díky krátkému, ale působivému traileru.

Touto cestou tvůrci v první řadě odhalili, že Witchfire nabídne podporu DLSS 3 od Nvidie s cílem nabídnout hráčům vysokou frekvenci snímků za sekundu bez kompromisů při nastavení grafiky. Pokud tedy vlastníte grafickou kartu řady GeForce RTX 40, budete si moci užít akční tažení lovce nebezpečných čarodějnic, jehož vyzbrojili vatikánští čarodějové, v co nejlepší možné vizuální kvalitě.

Trailer však naznačuje, že bude mít Witchfire co nabídnout i těm, kteří si nejnovější grafické karty od Nvidie nemohou dovolit. Konkrétně jde o otevřené úrovně, řadu pozoruhodně vypadajících palných zbraní nebo zakázanou magii. Doufejme jen, že The Astronauts počítají také s řádnou pestrostí nepřátel, protože se zatím bohužel nezdá, že by byla jednotvárnost v tomto směru zcela vyloučena.

Witchfire se má objevit v předběžném přístupu přes Epic Games Store během následujících měsíců, finální verze bude dostupná také na Steamu. Vývojáři by navíc hru rádi časem vydali i na zatím nespecifikované konzole.