V rámci nové aktualizace přichází do GTA Online multiplayerový režim Double Down, ve kterém hrajete za Franklina nebo Lamara a čelíte brutálnímu náporu nepřátel.

Franklin a Lamar se společně postaví proti ostatním lidským hráčům. Aby to nebylo úplně nevyrovnané, tak útočníci mají k dispozici pouze dvouhlavňové brokovnice, zatímco Franklin a Lamar se dostanou k silnějším zbraním, které jim umožní čelit přesile.

V roli Franklina nebo Lamara je důležité spolupracovat s druhým hráčem a využít arzenál zbraní, které máte po ruce, k likvidaci útočníků, kteří na vás střílejí dvouhlavňovými brokovnicemi. Po bitvě se dostanete na druhou stranu a budete útočit na dvojici, jež zoufale brání své území.

Obě strany získají 3x GTA$ a RP. Abyste si nový mód alespoň vyzkoušeli, tak Rockstar dá každému hráči 200 000 GTA$ za odehrání jednoho kola.

Součástí aktualizace je také nová motorka Nagaski Shinobi. Popisovaná je jako hbitější, silnější a vzteklejší buldok žvýkající vosu. Má se jednat o umělecké dílo. Zakoupíte ho v Legendary Motorsport.

GTA Online je dostupné na PC, PlayStation 4 a Xboxu One. V rámci zpětné kompatibility také na PlayStation 5 a Xboxu Series X/S. Nativní next-gen verze vyjde v březnu. Nedávno jsme vás také informovali o předpovědi analytika, který Grand Theft Auto 6 očekává v roce 2023 nebo 2024. Zapomenout také nemůžeme, že Take-Two, mateřská společnost Rockstar Games, koupila Zyngu za 12,7 miliardy dolarů. To je největší akvizice v historii videoherního průmyslu.