Japonské studio FromSoftware dnes potvrdilo vývoj několika nových projektů. Jeden z nich je dokonce v závěrečné fázi vývoje, což není takové překvapení, když už v roce 2018 prezident FromSoftware potvrdil, že vedle Elden Ringu vzniká ještě jeden titul.

O něm v současné době nic nevíme. Místo toho víme, že jeden z projektů řídí přímo Hidetaka Miyazaki. To je zajímavé, protože to byl právě on, kdo uvedl, že by rád vytvořil abstraktnější fantasy. Možná se mu tak sen plní.

Zbývající projekty jsou v raných stádiích vývoje. FromSoftware pro ně nabírají nové zaměstnance, kteří budou jádrem těchto her. Pozice zahrnují herní designéry, programátory, výtvarné designéry i animátory. Podle inzerátů budou mít noví vývojáři značný vliv na koncepty a postarají se o vytvoření hry.

Jedním z nových projektů je pravděpodobně Armored Core. Zástupci FromSoftware se dříve nechali slyšet, že by se rádi k této značce vrátili. Je tak možné, že tím téměř dokončeným projektem je právě nové Armored Core.

V úvahu dále přichází DLC pro Elden Ring (zatím byly potvrzeny další aktualizace), zatímco pokračování tohoto akčního RPG hitu může být v rané fázi vývoje. Už dříve byl Elden Ring označen za začátek multimediální franšízy. Spousta fanoušků by si potom přála pokračování Bloodbornu.

Zatím se můžete podívat na demake Elden Ringu. Takhle by hra vypadala na začátku 90. let pro konzoli SNES.