Únor/február příštího roku bude opravdu velký. Čekají nás taková vydání jako Dying Light 2 (snad), Horizon Forbidden West (snad), Elden Ring (snad) nebo Saints Row (snad).

Do nabitého měsíce přichází Ubisoft s novým updatem pro jejich multiplayerové The Division 2. Podle článku na oficiálním webu hry se nová sezóna a s ní spojený obsah odsouvá právě na druhý měsíc příštího roku, což zároveň znamená, že si budeme muset počkat na další informace o tom, co nás přesně čeká.

Prozatím víme jenom to, že k odsunu došlo, aby nový obsah odpovídal vizi týmu. Těšit se ale prý máme na nejambicióznější aktualizaci hry. Ta by mj. měla nabídnout zcela nový herní režim a zásadní změny a úpravy endgame.

K oficiálnímu představení nové sezóny včetně zmíněného nového módu dojde také až v novém roce. Do té doby se mohou všichni hráči těšit na návrat Intelligence Annex Initiative, která každý měsíc až do vydání nového updatu přinese podrobné články ohledně nových změn a úprav. První vyjde již zítra a zaměří se na přepracování Specializací.