Během dneška jsme se v rámci DC FanDome mohli z herního světa pokochat trailerem na akční a komediálně laděný projekt Suicide Squad: Kill the Justice League. Po jeho boku se ale příští rok, po jejím odložení, můžeme těšit ještě na jednu hru – Gotham Knights. Akční adventuru založené na sérii Batman: Arkham od tvůrců Batman: Arkham Origins, ale odehrávající se ve svém vlastním universu.

Z této hry jsme mohli vidět od jejího oznámení gameplay záběry a dozvěděli jsme se i různé informace. O všech detailech jsme informovali již dříve. Že souboje byly předělány tak, aby fungovaly v kooperaci lépe, nebo že by hra neměla mít takzvaný game as a service model.

Nový gameplay trailer toho moc nového nepřináší, přesto nabízí zběžný pohled na hlavní „atrakci“ v podobě záhadného Sovího tribunálu, o kterém se členové „Bat-family“, tedy Nightwing, Red Hood, Batgirl a Robin, postupně dozvídají a zjišťují, že nejde jenom o mýtus, ale skutečnou organizaci, která ovládá všechny nitky a zákoutí celého Gothamu a celou dobu operovali přímo pod Batmanovým nosem.

Kromě gameplay traileru jsme se dočkali i druhého videa s dalšími záběry a trochu více detaily ohledně samotného Sovího tribunálu. Zejména pak faktu, že se výbava vojáků organizace (Talons) bude různit a budete na ně muset chodit s jinými taktikami.

Gotham Knights vychází příští rok pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.