Praey for the Gods je jednou z těch her, u kterých nemáte složité herní mechaniky, strom dovedností, který bude nezaplněný ještě po dohrání, nebo úžasnou grafiku. Jak lze soudit z gameplay videa, které nám přinesl portál IGN, novinka od No Matter Studios asi na první pohled nezaujme.

My ale na první pohled nedáváme a vrháme se do světa nikdy nekončící zimy, kde v tomto tříminutovém videu vidíme souboj s bossem a taktiku, jak ho udolat. Dle videa je to jednoduché, neexistuje totiž moc cest.

Boss je asi 10x větší než hlavní postava. K vidění je použití přitahovacího háku, který by záviděla i Lara Croft. Díky němu bude možné vyšplhat prakticky na všechno - cokoliv, co má pevnou texturu je totiž objekt a na ten se lze buď pěkně ručně nebo za použití háku dostat.

Praey for the Gods bude jednou z nelineárních her. To v praxi znamená, že proti komu budete bojovat, a hlavně jak proti němu budete bojovat, je hlavně na vás. Hlavní postava také umí plavat a díky tomu se dostaneme do některých lokací.

Už minulý rok vyšla early access verze na Steamu. V plné verzi má Praey for the Gods dorazit někdy na jaře roku 2021 pro PC, Xbox One a PS4, zanevřít ale nesmíme také na novou generaci konzolí.

Přečtěte si také: Nekonečná zima a obří potvory v Praey for the Gods