O jedné z nejočekávanějších her druhé poloviny letošního roku stále nevíme vše. Herní divize společnosti Warner Bros. stále nerozjela hlavní reklamní masáž a už jsou to dva měsíce, co se hra Hogwarts Legacy ukázala v rozsáhlém gameplay videu. Čekání na další detaily vynahrazuje krátké video. To ukazuje dosud neviděnou část bradavického hradu.

Jde o Severní věž, která je známá také jako Astronomická věž. Nachází se v ní učebna věštění budoucnosti, kde vyučuje profesorka Sybila Trelawneyová. Tu ve hře nepotkáme, protože příběh Hogwarts Legacy se odehrává dlouho před událostmi v knihách a filmech s Harrym Potterem.

Vývojáři mezitím lákají na to, že v každým koutě Bradavic je co objevovat.

Hogwarts Legacy stále nemá stanovené datum vydání. Na internet ale postupně unikl obrázek, jenž ukazuje obsah tří různých edic hry: Standard Edition, Deluxe Edition a Collector's Edition. Pokud je vše skutečné, tak většina předmětů ve dvou posledních edic bude digitální a kosmetická. Viditelným rozdílem mezi nimi je „steel case“, který je podle všeho jediným viditelným fyzickým předmětem ve sběratelské edici. Pokud je to pravda, spousta fanoušků může být zklamaná. I když, fyzickým předmětem může být ještě magická levitující hůlka.

Potvrzuje se dříve zmiňovaný předběžný přístup o 72 hodin pro majitele dražších edic.