Vývojáři z Toplitz Productions vydali vůbec první video ze zákulisí vývoje jejich připravovaného simulátoru života Medieval Dynasty, ve kterém se ocitnete jako chudý lovec a zároveň farmář v období krutého středověku, kdy šlo především o přežití. Ve zmiňovaném videu nám Junior Producer podává přehled toho, co odlišuje Medieval Dynasty od jiných simulačních her.

Začnete ne jako králové a královny, ale jako rolníci. Budete se tak muset snažit postavit si svůj malý dům v prosperujícím středověkém městě a postupem času se stát i někým lepším. Díky chytrému systému řemesel, společenským interakcím s místními obyvateli a správnému řízení zdrojů se z vás ubohého rolníka může stát dokonce i pán země, ale to vše samozřejmě za předpokladu, že přežijete brutální zimy, horoucí léta a každodenní nebezpečí, která byla součástí života ve středověku. Celé video ze zákulisí vývoje naleznete výše.

Medieval Dynasty vyjde v předběžném přístupu na Steamu v průběhu tohoto roku. Pokud vás však zajímá více informací, můžete si přečíst náš starší podrobnější článek, kde popisujeme jednotlivé klíčové vlastnosti hry.