Jelikož je Utah třináctý největší stát v USA, můžete si být jisti, že v novém DLC pro American Truck Simulator bude zase co objevovat. Z krátkého traileru jsme se toho sice kromě krátkých záběrů z Utah moc nedozvěděli, stále ale můžeme spekulovat... i když spekulovat. Jak se to vezme.

Dá se samozřejmě předpokládat, že to dopadne jako s jinými DLC pro American Truck i Euro Truck. Nová města, nové náklady, možná i tahače a návěsy. Měli bychom se dočkat i památek a významných míst z historie státu Utah. Co se lokací týče, tak by na nás měly čekat červené skály, zasněžená pohoří a možnost jezdit do různých metropolí státu, ve kterém sídlí spousta americký podniků a průmyslových odvětví.

Datum vydání ještě nebylo ohlášeno, nicméně měli bychom se dočkat ještě tento rok. A pokud náhodou American Truck Simulator ještě nevlastníte, teď máte jedinečnou příležitost to lehce změnit, jelikož na Steamu je v až 75% slevě. Co si ale o novém rozšíření myslíte vy? Líbí se vám? Případně hrajete American Truck či Euro Truck Simulátor?