Před blížícím se vydáním Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition se můžeme podívat na devět nových obrázků, které ukazují remasterované díly San Andreas, Vice City i GTA 3.

Na screenshotech vidíme zejména modely postav a efekty prostředí jako je déšť a oheň. Rockstar vylepšil textury starých her, ale z důvodu toho, že jde o remastery, tak posun v kvalitě není tak velký, respektive vylepšené verze GTA 3, GTA: San Andreas a GTA: Vice City se z pohledu kvality nevyrovnají dnešním hrám.

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition vyjde 11. 11. letošního roku digitálně pro PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. V krabičce seženete pouze Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch a PlayStation 4 verze od 6. 12. 2021. Začátkem příštího roku se remasterovaná trilogie dostane na iOS a Android.

Pokud se her nemůžete dočkat, tak k jejich odemčení dojde 11. 11. v 15:00 našeho času. Od dnešního dne je možné předběžné stažení předobjednávek z Microsoft Store a Nintendo eShopu. Zítra 6. 11. od 12:00 bude dostupné na PlayStation Store. Na PC žádný pre-load nebude. Pokud máte Xbox One nebo Xbox Series X/S a předplatné Xbox Game Pass, tak tam 11. 11. najdete remaster GTA: San Andreas.

Více informací jsme o trilogii napsali zde.

ORIGINÁL VS. DEFINITIVNÍ EDICE