Bayonetta je akční hack and slash hra, která je velmi ikonickou záležitostí pro studio PlatinumGames. Jedná se totiž o titul, který si svou absurditou získal srdce nejednoho hráče. A přesně tito hráči se pídí po informacích k třetímu dílu série, který byl oznámen již v roce 2017 v průběhu Game Awards pro Nintendo Switch.

Od té doby jsme o hře neslyšeli takřka nic a jednu dobu se spekulovalo, zda nedošlo k úplnému zrušení projektu. To naštěstí v průběhu minulého roku vyvrátil režisér hry Hideki Kamiya. Ten se letos o pokračování Bayonetty lehce zmínil při rozhovoru v rámci Arcade Archives streamu.

Přečtěte si také: Ke zrušení vývoje Bayonetty 3 nedošlo, ujišťuje Hideki Kamiya

V průběhu tohoto streamu se Kamiya zmínil o jejich práci na nových titulech a dávno oznámené třetí Bayonettě. Když mu byla položena otázka týkající se projektů, které ho nejvíce zaměstnávaly, odpověděl: „No, předpokládám... že jsme pracovali na nových věcech, jako je Bayonetta 3, ne že bych toho mohl říct moc... ale doufám, že se nám podaří poskytnout aktualizaci během roku.“

Mimo jiné Kamiya oznámil, že se v průběhu roku můžeme těšit na informace ohledně dosud neoznámených titulů. Dle Kamiyi v PlatinumGames doufají, že do herního průmyslu přinesou trochu toho humbuku, takže bychom je měli pozorně sledovat.