Třetí sezóna druhé kapitoly Fortnite je tu. Jak se dalo očekávat po konci předešlé sezóny, následující měsíce battle royale hitu od Epic Games se točí kolem povodní.

Pokud hráči čekali novou mapu, tak budou zklamáni. Zdá se, že oblast je dost podobná předešlé verzi, jen s tím rozdílem, že velkou část zaplavila voda a oblast Agentury vypadá, že je z ní silně opevněná základna.

Hráči budou nuceni pro cestování po mapě použít čluny. Mnohem větší legrací bude ale jízda na vodních lyžích nebo „osedlání“ nebezpečného žraloka. Ten na vás může zaútočit, ale vy ho můžete zaháknout za rybářský prut a využít ho k jízdě. To vše je možné vidět v traileru výše.

Mezi další novinky třetí sezóny druhé kapitoly Fortnite patří noví NPC nepřátelé nazváni Marauders. A máme tu také Aquamana a Kit, malé kotě na motocyklu. Několik nových postav si můžete odemknout hraním hry nebo koupením nového Battle Passu.

Povodeň nebude po celou dobu třetí sezóny. Epic Games tvrdí, že časem bude voda ustupovat. Vývojáři dokonce vnadí na skutečné automobily, které ve Fortnite dosud nebyly.

Battle royale část Fortnite je zdarma na PC, PlayStationu 4, Xboxu One, Nintendu Switch, iOS a Android.