S příchodem nového patche nám byl představen i nový trailer na sezónu 4. Nejenže trailer je velmi povedený, ale taktéž nám ukazuje takový malý "příběh" a proč na ostrově vlastně jako hráči jsme. Že by se jednalo o první náznak kampaně do hry, která už nám byla oznámená? 

To je zatím v nedohlednu, zato nová sezóna vychází už 23. července a potrvá až do 15. října - avšak jen na PC, na konzolích se dočkáme trochu jiného data. A změn není rozhodně málo, jednou z hlavních je předělání Erangelu a prozkoumání jeho historie. Jedná se o první mapu, co ve hře byla a dosuď pro hráče nejznámější. Změněna byla jak po vizuální a grafické stránce, tak ale i po stránce hratelnosti. Některé lokace si prošly drobnými změnami a taktéž byly na žádost hráčů změněny barvy trávy a světla pro lepší hratelnost. 

Zásadní změna nastala u healing a boost itemů. Ty se nyní dají požívat i za chůze. Zrušit půjdou stále skokem nebo sprintem. Za mně osobně dosti dobrá změna, které hru rozhodně posune k lepšímu.

Změně se nevyhnuly ani zbraně a vozidla. I tu nastávají dosti velké změny v balanci pro hráče. Pokud hru stále hrajete, rozhodně byste se měli podívat, abyste byli připraveni. 

Těšit se můžeme i na nový battle pass, i ten si prošel drobnými změnami, hlavně co se úkolů týče. Obsahem battle passu bude více jak 100 odměn, které budete moci dosáhnout pomocí plnění úkolů nebo levelováním.

Změn nás tedy čeká požehnaně a bylo už načase. Pokud vás zajímají všechny změny a chcete se dozvědět víc o nové sezóně, podívat se můžete zde