Odstřelovací akce Sniper Ghost Warrior Contracts 2 od CI Games se dočkala bezplatného rozšíření s názvem Butcher's Banquet. V něm se před ostříleným odstřelovačem Ravenem objevuje nová hrozba v podobě Mahmouda Zarzy, který vystupuje pod přezdívkou The Butcher.

Přečtěte si také: Výbušný trailer připomíná vydání Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Butcher's Banquet kromě nové hrozby nabídne také další lokaci, ve které se pokusíte splnit svoji misi. Jedná se o pouští oblast s oázami, vodopády a tajuplnými chrámy. A i když se na první pohled jedná o malebnou a dovolenkovou destinaci, měli byste být stále na pozoru, jelikož kulku můžete schytat odkudkoliv.

Základ hry zůstává stále stejný. Pořád na vás čekají zajímavé odstřelovací mise na vzdálenost větší než 1000 metrů, vychytralá umělá inteligence a dosud nejsmrtelnější sada zbraní vůbec. Kromě různých druhů nábojů na vás čekají také všemožné vychytávky od dronů až po klasické kouřové granáty.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 vyšel již začátkem června/júna na PS4, Xbox One, Xbox Series X/S a PC. Verze pro PS5 je naplánována na 28. srpna/augusta. Ta využije veškerých možností nové konzole a těšit se tak můžete na rozlišení 4K, vylepšené textury, využití adaptivních spouští společně s haptickou odezvou a rychlejší načítání díky SSD disku. Pro majitele PS4 bude upgrade bez dalších investic.