Nejnovější spin-off kresleného seriálu se Spongebobem v hlavní roli má dobře našlápnuto. Nově zveřejněný trailer je zábavný a zdá se, že si kosmické 3D dobrodružství bere příklad z úspěšných plošinovek jako Mario Odyssey a Crash Bandicoot.

SpongeBob a jeho nejlepší kámoš Patrick, domácí hlemýžď Gary, karatistka Sandy, hudební nadšenec Squidward a mnoho dalších postav je namluvených originálními dabéry ze seriálu.

Příběh je následující. Záhadná věštkyně Kassandra daruje SpongeBobovi a Patrickovi ampulku magického bublinkového mýdla. Co by se asi tak mohlo stát? Než se nadáli, tak zabublinkovali příliš přání, a co se nejprve zdálo jako neškodná zábava se zvrtne do kosmické katastrofy. Samotná vlákna reality se rozpletou a všude se pootvírají magické Světy přání. Zatímco jsou SpongeBobovi přátele vcucnutí do těchto zvláštních světů, musí se vaše oblíbená houbička obléct do různých převleků, projít Světy přání a přivést své přátele zpět a obnovit Zátiší Bikin. Buďte však ve střehu. Kassandra nemusí být tak dobrým pomocníkem, jak o sobě tvrdí.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake vychází 31. ledna na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch ve standartní a speciální BFF edici. Na PS5 a Xboxu Series X/S bude hra fungovat ve zpětné kompatibilitě.

Ještě nové obrázky: