Vesmírný survival No Man's Sky stále bobtná novým obsahem. Zrovna včera došlo k vydání další rozsáhlé aktualizace, tentokrát s názvem Expeditions. Ta se může pyšnit především novým stejnojmenným herním módem. Ten je rozdělen do různých eventů a každý začne na konkrétním místě pro všechny hráče; celá komunita se tak má spojit a vydat se spolu na dobrodružnou výpravu.

Expedice mají nabízet sérii milestonů, které je potřeba dokončit. Chybět samozřejmě nebudou ani odměny. Každá fáze expedice má své vlastní milestony, mezi kterými najdeme jak ty lehké, tak ty opravdu těžké. V jakém pořadí je splníte, je na vás.

Přečtěte si také: 505 Games kupují Ghostrunner, Ubisoft vypíná servery 8 hrám, Ratchet & Clank v 60fps

Expedice ale nejsou tou jedinou novinkou, kterou ve hře najdeme. Update 3.3 se také může pyšnit kompletním přepracováním misí od agentů ve vesmírných stanicích. Samotné mise by nyní měly být mnohem zajímavější a nabízet i zajímavější odměny, zejména na vyšších úrovních. Přepracovaná taky byla mechanika hledání úkolů - místo sledování nějakého bodu teď budete muset vytáhnout váš Analysis Visor a postupně vyhledat přesnou pozici.

Krom toho nechybí ani řada quality of life vylepšení, vizuální úpravy, vylepšení sentinelů, lepší optimalizace a opravdu velká řádka dalších věcí. O všech si můžete podrobně přečíst na oficiálním webu. Aktualizace již vyšla v průběhu včerejšího dne.