Nintendo Switch je konzole milována mnoha hráči. I přestože podporuje dotykové ovládání a po odpojení Joy-conů se dá používat jako tablet na ní však nejsou dostupné žádné aplikace pro streamování videí, filmů, či seriálů.. tedy kromě Hulu, ale to se týká pouze USA.

To by se ale mohlo brzy změnit, na oficiální stránce Nintenda se totiž objevila aplikace Youtube. Momentálně se už na stránkách nenachází, ale i tak si můžeme být vcelku jisti, že se Youtube na Switchi dočkáme. U aplikace bylo také zmíněno přesné datum vydání, konkrétně 8. listopadu, to je však už poněkud spekulativní.

Zda je tento "leak" pravdivý se každopádně dozvíme brzy. V budoucnu bychom se možná mohli dočkat i streamovacích služeb jako je Netflix nebo o něco méně populární HBO: GO. Přeci jen by tyto služby Nintendu mohli přinést větší publikum a udržet již zažité hráče déle v ekosystému Nintenda.

AKTUALIZOVÁNO (8.11.2018):

Tak je to oficiální, Nintendo dnes opravdu vydalo Youtube aplikaci pro Switch! Stáhnout ji můžete v Nintendo eShopu, stejně jako jiné hry.